+31 (0) 30 208 3050info@oasisparcs.com 
100% Flexibel
✔ Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren

Boek nu

Voorjaarsvakantie

  1. Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie aan de Franse kust

Bent u op zoek naar een vakantie tijdens de voorjaarsvakantie? Geniet dan van een ontspannen vakantie op ons resort Les Jardins des Sables d'Olonne! Ontdek de natuur en geniet van de rustige groene kust omgeving.

De veelzijdigheid van de Vendée

Ons resort Les Jardins is gelegen nabij kustplaats Les Sables d’Olonne, een levendige plaats in de Vendée. Met de Atlantische kust slechts op 800 meter afstand kunt u genieten van een ontspannende strandwandeling. Ook voor de actieve vakantieganger is er in het krokusseizoen genoeg te beleven. Zo kunt u in de bosrijke omgeving van ons resort fietsen en wandelen. Voor golfliefhebbers zijn er maar liefst 5 verschillende golfbaan in de buurt van het resort.

Comfort en luxe in onze riante villa’s

Heel het gezin zal tot rust komen in onze luxe villa’s met zwembad. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of tijdens een potje pingpong. Een balletje slaan is mogelijk op de tennisbaan of de minigolfbaan.
 

Les Jardins du Château d'Olonne is absoluut een veelzijdige bestemming voor jong en oud. Kijk voor onze prijzen en beschikbaarheid tijdens de krokusvakantie aan de rechterkant van de pagina >>>