+31 (0) 30 208 3050info@oasisparcs.com 
100% Flexibel
✔ Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren

Boek nu
offre promo septembre
offre promo septembre

Nazomeraanbieding

  1. Nazomeraanbieding

Nazomeren in de Vendée? Ontdek ons aanbod

Profiteer van 35% korting op uw verblijf van 7 nachten of meer bij Oasis Les Jardins dankzij onze nazomeraanbieding*.

OASIS PARCS EXCLUSIVITEIT: Reserveer via onze website of neem contact met ons via infolesjardins@oasisparcs.com. Boekingen gemaakt tussen 18/08 en 30/09 voor een verblijf van 7 nachten of meer in de periode 29/08 en 10/10/2020 ontvangen gratis de optie verwarmd zwembad.

Als u via de website boekt, is het niet nodig om de optie verwarmd zwembad toe te voegen, wij voegen deze optie gratis toe aan uw boeking zodra deze is bevestigd en wij sturen u een nieuwe boekingsbevestiging.

Boek uw verblijf in september
 

*Aanbieding geldig voor elk nieuw verblijf van 7 nachten of meer
*Boekingsperiode tussen 18/08 en 30/09/2020
*Verblijfperiode tussen 29/08 en 10/10/2020.
**Verwarmde zwembadoptie gratis aangeboden ter waarde van 140€ per week. De activering van de zwembadverwarming is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Geniet van de nazomer in Les Sables d'Olonne

Een verblijf in september in de Vendée Globe-stad betekent profiteren van een rustige badplaats. Tot rust komen is gegarandeerd dankzij de fijne zandstranden, het adembenemende landschap en de mooie zonsondergangen.

In de maand september kunt u genieten van tal van leuke activiteiten die de regio rijk is. Onze partners zullen u met plezier ontvangen en u de leukste activiteiten in de Vendée aanbieden.

Uw verblijf in september!

In Les Sables d'Olonne blijft het de hele maand september zonnig met temperaturen die boven het landelijke gemiddelde liggen. De winkels, restaurants en activiteiten in en rondom Les Sables d'Olonne openen hun deuren voor u voor een actieve vakantie. Geniet van de Vendée alsof het zomer is maar dan met rust en stilte als extraatje!

Oasis Parcs Les Jardins : uw villa met privé zwembad

Kies voor uw verblijf in september voor een villa met privé-zwembad. Ontdek ons heerlijke resort en haar volledig uitgeruste villa's. Ga met z'n tweeën, met vrienden of familie. De huizen zijn geschikt voor maximaal 8 personen.

Profiteer van ons nazomeraanbod en van de verwarmde zwembadoptie die u wordt aangeboden volgens de eerder genoemde voorwaarden. 

Boek uw verblijf in september