+31 (0) 30 208 3050info@oasisparcs.com 
100% Flexibel
✔ Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren

Boek nu

Meivakantie

  1. Meivakantie

Meivakantie in de Vendée

Kijkt u al uit naar de meivakantie 2019? Kom genieten van uw vakantie op ons resort Les Jardins des Sables d’Olonne! Het resort is dichtbij de zee gelegen en is omringd door de prachtige natuur van het Vendée gebied.

Heerlijk zonnige vakantie in de lente 

In de lente is het al heel goed weer in de regio van de Vendée. Zo heeft u al 10 zonuren per dag en is het in mei vaak al 20°C en in juni gemiddeld zelfs 23°C. Het perfecte weer voor een zonnige vakantie in Frankrijk in de lente. Zo kunt u lekker genieten van uw zwembad of erop uitgaan met de fiets of een wandeling maken. 

Villa met een privé zwembad

Heerlijk nog vóór het hoogseizoen een week genieten in de zon in alle rust en ruimte. De meeste villa’s op Les Jardins des Sables d’Olonne hebben een privé zwembad. Geniet van een frisse duik in de ochtend of lees de krant terwijl de kinderen het naar hun zin hebben in het zwembad in uw eigen tuin. Onze 6 tot 8 persoons villa's zijn geschikt voor ieder gezelschap! 

Omgeving

Les Jardins des Sables d’Olonne is gelegen in een prachtige omgeving. U kunt genieten van een dagje strand, de prachtige havens ontdekken of een van de eiland in de Atlantische Oceaan bezoeken met de boot. Er zijn ook genoeg activiteiten in de omgeving voor uw kinderen. U kunt bijvoorbeeld naar het attractiepark Le Château des Avonturiers wat op slechts 20 minuten rijden van het resort ligt.