+31 (0) 30 208 3050info@oasisparcs.com 
100% Flexibel
✔ Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren

Boek nu
Ontspannen verblijf aan de Atlantische kust?
Ontspannen verblijf aan de Atlantische kust?

Maatregelen omtrent Corona virus

  1. Maatregelen omtrent Corona virus
 

Laatste update: 2 december 2020, 11:38 uur 

Bij Oasis Les Jardins des Sables d'Olonne volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Hieronder houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:

  • Indien er sprake is van een negatief reisadvies kunt u uw boeking tot 48 uur kosteloos annuleren. U ontvangt een voucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag van uw reservering. Bekijk op de website Nederland Wereldwijd het actuele reisadvies voor Frankrijk.
  • Het resort is op dit moment gesloten, maar zal vanaf 15 december 2020 weer openen.
  • De restaurants zijn gesloten tot ten minste half januari 2021.
  • De Franse overheid heeft bepaald dat het dragen van een mondkapje verplicht is vanaf 21 juli in elke openbare en gesloten ruimteVergeet deze dan ook niet met u mee te nemen op vakantie. 
  • De gemeenschappelijke ruimtes zoals de kinderspeelplaats, de tennisbaan en de midgetgolfbaan zijn voor onbepaalde tijd gesloten voor het publiek.
  • Meer informatie over de genomen maatregelen op het resort vindt u hier: veiligsheidsvoorschriften Oasis Parcs Safety ++.

Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en bedanken u voor uw begrip.

Uw vakantie boeken, wijzigen of annuleren
Wij staan u graag te woord en zijn telefonisch goed bereikbaar. U kunt ons ook emailen via info@oasisparcs.com, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.