+31 (0) 30 208 3050info@oasisparcs.com 
100% Flexibel
✔ Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren

Boek nu
Ontspannen nazomer met privé zwembad in Frankrijk?
Ontspannen nazomer met privé zwembad in Frankrijk?

Maatregelen omtrent Corona virus

  1. Maatregelen omtrent Corona virus
 

Laatste update: 07-09-2020, 16:15 uur 

Bij Oasis Les Jardins des Sables d'Olonne volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Hieronder houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:

  • Het resort is geopend en kijken wij er naar uit om gasten te mogen verwelkomen.
  • De Franse overheid heeft bepaald dat het dragen van een mondkapje verplicht is vanaf 21 juli in elke openbare en gesloten ruimteVergeet deze dan ook niet met u mee te nemen op vakantie. 
  • Het gemeenschappelijke zwembad en de speeltuin zijn uit voorzorg gesloten 
  • Meer informatie over de genomen maatregelen op het resort vindt u hier: veiligsheidsvoorschriften Oasis Parcs Safety ++.

Uw vakantie boeken, wijzigen of annuleren

Wij staan u graag te woord en zijn telefonisch goed bereikbaar. U kunt ons ook emailen via info@oasisparcs.com, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Update: 17-3-2020

Mevrouw, meneer,

Naar aanleiding van de door de regering aangekondigde besluiten, betreffende de sluiting van voor het publiek toegankelijke plaatsen die niet essentieel zijn voor het leven van het land, is Oasis Parcs verplicht haar residentie Les Jardins des Sables d'Olonne te sluiten vanaf, dinsdag 17/03/2020 om 12.00 uur.

Deze maatregelen zijn van toepassing tot 12 juni 2020.

Als u een reservering heeft voor de komende weken (van 17/03 tot 12/06/2020), wordt uw boeking geannuleerd. Het totale bedrag dat u hebt betaald, wordt u teruggegeven in de vorm van een voucher, die u uiterlijk op 12/06/2021 (begindatum van uw verblijf) kunt gebruiken voor een nieuw verblijf. Gezien de omstandigheden worden u geen kosten in rekening gebracht voor het wijzigen van uw boeking.

U ontvangt deze week per e-mail een voucher met de waarde van uw verblijf, geldig voor een nieuw verblijf in onze residentie Oasis Les Jardins des Sables d'Olonne.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Dank u voor uw begrip.

Wees gerust, de veiligheid en gezondheid van onze klanten, medewerkers en partners heeft bij ons de hoogste prioriteit.