+31 (0) 30 208 3050info@oasisparcs.com 
100% Flexibel
✔ Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren

Boek nu
Ontspannen verblijf aan de Atlantische kust?
Ontspannen verblijf aan de Atlantische kust?

Hemelvaartweekend

  1. Hemelvaartweekend

Hemelvaartweekend bij Oasis Les Jardins

Geniet samen met uw familie en/of vrienden van een lang Hemelvaartweekend in de Franse Vendée. Ga er even een lang weekend samen tussenuit en ontsnap aan de drukte. In onze villa’s me privé zwembad geniet u van een heerlijke tijd samen. Huur fietsen bij de receptie, ontdek de Atlantische kust op minder dan 5 minuten afstand en geniet van een heerlijk diner in de restaurants in de nabije omgeving. 

Het weekend-arrangement

Het weekend-arrangement bij Oasis Les Jardins is inclusief ontbijt. Geniet van een zorgeloos weekend weg in Frankrijk. Alles is inbegrepen bij het weekend-arrangement. Op deze manier heeft u alle tijd om de omgeving van Les Jardins des Sables d’Olonne ontdekken!

Genoeg te beleven

Ga er op uit en geniet van een welverdiend weekend weg met familie of vrienden voor het begin van het zomerseizoen. Op Oasis Les Jardins des Sables d’Olonne beleefd u gegarandeerd een onvergetelijk Hemelvaartweekend!

Wacht niet langer, boek nu op de website of neem contact met ons op via +31 (0)30-208 3050 of via email info@oasisparcs.com